Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Romai Pince Étterem
Cím: 8380 Hévíz, Dombföldi u. 2023/1Email: info@romaipince-heviz.hu
Telefon: 06 30 916 9916Fax: 06 83 316 661

Bevezető

A Római Pince Étterem Hévízen, ezen a világhírű -gyógyhatású taváról, nyugalmáról és családias hangulatáról ismert- nyugat-dunántúli városkában működik.

Bemutatkozás

A fürdőváros sajátos arculatú és falusias hangulatot árasztó településrészén , a centrumtól kb.1,5 km távolságra lévő Egregyen található,ahova mindig szívesen látogatnak el egy kellemes séta keretében az itt pihenő vendégek. A vendégcsalogató borospincék és szőlősorok mellett itt látható a 13. században épült Árpád-kori templom, mely a tájba helyezett román stílusú falusi kistemplomok legszebbike. Hévíz-Egregyen nagyon jelentős római kori tárgyi emlékek találhatóak (római korridoros villa, a római katona sírja) s a borászatnak is ezen időkig visszanyúló hagyománya van.Az egykor itt élő emberek csakúgy mint a maiak, szerették az ínycsiklandó,finom magyar ételeket,a zamatos borokat és a nyugalmat árasztó pannon táj szépségét. Ezzel a hangulattal várjuk vendégeiket éttermünkben. Nyáron a csodálatos panorámájú kerthelyiségünkben élvezhetik az ízletes ételek és a könnyű, gyümölcsös borok harmóniáját. Télen a gyönyörű, ódon hangulatot árasztó boltíves pincénkben kínálunk pl.hagyományos magyar ételeket, s hozzá az ország legjelentősebb pincészeteiből kíváló minőségü magyar borokat. A mintegy 60 fős éttermünk céges rendezvényeknek, ill.családi-baráti összejöveteleknek is szívesen otthont ad.Éttermünkben mindhárom pénzintézet által kibocsátott SZÉP Kártyát elfogadjuk: OTP, MKB, K&H.

Keresőszavak

étterem, bor, boros pince, vendéglátás,


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0