Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Kiss11 Apartman
Cím: 8380 Hévíz, Kisfaludi S. u. 11.Email: klara.franko@t-online.hu
Telefon: (06-30)922-5237Fax: (06-83)341-231
Gps: 46.7905869 , 17.1843866

Bemutatkozás

Frissen felújított luxus apartman déli terasszal és erkéllyel, teljes felszereléssel 2-6 fõ számára. Hévíz szép, csendes, központi fekvésû zöldövezetében a tótól 900 m-re, a Balatontól 5 km-re. Az egregyi borospincék és a római kori emlékek egy jó sétával elérhetõk.
Testi-lelki megújulás luxus apartmanban!
Élvezze apartmanunk kényelmét egy üveg behûtött pezsgõ mellett! A hûvös napokon kandalló lángja mellett töltheti el az estéket. Relaxációs Hans-Grohe Raindance és Pharo-Lift zuhanyozó segíti az ellazulást vízsugár-masszázzsal és fényterápiával. Az étkezõ az otthon kényelmét nyújtja üvegkerámiás elektromos tûzhellyel, mosogatógéppel és minden egyéb felszereléssel, amire csak a XXI század emberének szüksége lehet. Vendégeink szerint a haziasszonyok álma - otthon is örülnének ilyen konyhának. HDTV házimozizást és laptopjához korlátlan Internet hozzáférést biztosítunk (akár WiFi akár LAN).
A lakberendezés belsõépitész tervei alapján készült, minimál-art stilusban, ólomüveg Jugendstil dekorációval. A nappaliban fehér bõr ülõgarnitúra, kandalló, házimozi áll vendégeink rendelkezésére. Erdemes hozni a kedvenc videot, CD-t vagy DVD-t! Két hálószobánk bordó-fehér és narancs-cseresznye szinösszeállitásban várja az üdülni, kikapcsolódni vágyókat. A nyugodt pihenést Cardo és Taschenfedernkern gyógymatracok biztositják. A kényeztetést korlátlanul igénybevehetõ amerikai hátmaszirozógép teszi teljessé.
Az emeleti erkélyrõl a Zalai Dombság, Felsõpáhok lankás lejtõinek látványa nyugtatja a tekintetet.
A gépkocsival érkezõknek zárt parkolót vagy garázst biztosítunk.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0