Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Apartman Yowan Ház
Cím: 8380 Hévíz, Bartók B. u. 15.Email: appartmans@yowan.hu
Web: www.yowan.huTelefon: (83)340-714, (70)341-3989
Fax: (83)340-714Gps: 46.7943527 , 17.1874302

Bemutatkozás

A világhírû hévízi tó a maga 4,5 hektáros felületével Európa legnagyobb termálvizû tava, mely gyönyörû természeti környezetben, évszázados fák gyûrûjében fekszik. A természetes karszt típusú gyógyvizet hõmérsékletének köszönhetõen kétezer éve használják a gyógyászatban. A tó sajátosságai számos tekintetben jelentenek megkülönböztetést más gyógyfürdõkhöz képest: a vízmélységnek köszönhetõen lehetõvé válik a függõleges testhelyzetû fürdõzés, így a víznyomás a testre ideális masszázsként hat. A víz bõ gáztartalmú, amely a bõrön kis gömböcskékben válik ki, majd ezt belélegezve a gyógyító hatású radon és kénhidrogén elraktározódik a sejtekben. A híres gyógyiszap rendkívüli gyógyerõvel bír, és kiválóan alkalmas reumatikus és mozgásszervi betegségek, valamint krónikus nõgyógyászati gyulladások gyógyítására. A tó körüli mikroklíma önmagában is gyógyhatású.

Apartmanházunk a tótól 500 méterre (8–10 perc gyalog), Hévíz egyik csendes utcájában fekszik. 100 méteres körzetben található kis ABC, étterem, reggelizõ, orvosi rendelõ, gyógymasszázs, de pár perc sétával eljuthatunk a hangulatos piacra, vagy a sokféle üzletet összefogó modern bevásárlóközpontba is.
Elegáns apartmanjaink 2 ágyasak, mindegyikhez tartozik zuhanyzókabinos fürdõszoba (WC-vel), jól felszerelt minikonyha, és egy kellemes kis terasz. Vendégeink kényelmét szolgálja a többcsatornás színes tévé (minden szobában), illetve a kerti napozóágyak is. Zárt udvarunkban a gépkocsik parkolása megoldott. Vendégeink számára kerékpárokat, illetve a fürdõhöz úszógumit tudunk biztosítani.
Egyik apartmanunk igény szerint három ágyassá alakítható, és kisbabával érkezõ vendégeink számára is teljes egészében felszerelhetõ (kiságy, kiskád, pelenkázó…stb.)
A nagy étkezõ lehetõvé teszi nagyobb társaságok számára a kellemes együttlétet, de az apartmanokban található kis asztaloknál kettesben is étkezhetünk.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0