Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Pannon Egyetem Georgikon Karának Kollégiumai
Cím: 8360 Keszthely, Napsugár út 1.Email: moor@georgikon.hu
Web: www.georgikon.huTelefon: (83)545-014
Fax: (83)545-115Gps: 46.74995422 , 17.24243355

Bemutatkozás

1. Egyetemi Kollégium (Napsugár út 1.)
A fõépülettõl 100 m-re található a 41 férõhelyes háromszintes épület, amelyben 19 db 2 ágyas és 3 db 1 ágyas szoba található. Emeletenként közös vizesblokk, WC és hûtõszekrény van, nagy konyha, mosási lehetõség, TV-terem, telefon és internet áll a kollégisták rendelkezésére.

2. Georgikon Diákszálló (Georgikon u. 20.)
Azok a hallgatók kerülnek itt elhelyezésre, akik a kollégiumnál színvonalasabb elhelyezést igényelnek és azért magasabb térítési díjat tudnak fizetni.
A havi szállásdíj (önrész) összege 16.000 Ft, az ezen felüli részt az államilag finanszírozott képzésben résztvevõ hallgatók lakhatási támogatásból megkapják.
42 fõ elhelyezésére van lehetõség 2-3 ágyas, fürdõszobás szállodai szobákban, ahol színes TV, telefon, internet, konyha és hûtõszekrény található.

3.Pethe Ferenc Egyetemi Kollégium (Festetics u. 5.)
430 fõ elhelyezését biztosítja. A szobák három ágyasak, szobánként hûtõszekrény, fürdõszoba (WC, zuhanyzó, mosdó), telefon, Internet és TV-antenna csatlakozás található. Emeletenként van fõzõ- és mosókonyha, tanulószoba.
Az épület földszintjén, színpaddal ellátott BEXI-Klub, amely a hallgatói kulturális és szórakoztató rendezvények helyszíne. Ezen túl, zeneterem, büfé, számítógépterem és fénymásoló áll a kollégisták rendelkezésére. Sportolási lehetõséget a sportcsarnok, a kondicionáló terem és az épület melletti sportpályák biztosítanak.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0