Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Fábsits Panzió és Vendégház
Cím: 8380 Hévíz, Dr. Babócsay József u. 32.Email: fabsics@freemail.hu
Web: www.heviztravel.euTelefon: (06-30)911-5515, (06-83)341-946
Fax: (06-83)540-178Gps: 46.79058838 , 17.18438721

Bemutatkozás

A panzió kertjében lévõ különálló (Kis-ház Apartman) - ideális hely a családosok számára, mivel itt 2 hálószoba is megtalálható. A család kényelmét a jól felszerelt konyha hûtõvel és étkezõvel, a tágas nappali és a nagy terasz a kertben biztosítja. (4 fõ részére 70 m2)
A panzióhoz tartozó 20 fõs büféasztalos reggelizõ helyiség a vengégeink kényelmét szolgálja.

Élje át Hévíz különleges atmoszféráját és hangulatát, ha egy kellemes rövid sétával kilátogat az egregyi szõlõhegybe. A vendégcsalogató borospincék és szõlõsorok között található a család tulajdonába lévõ vendégház a Szürkebarát borozóval és a Szõlõskerti Apartmannal. A saját termelésû borainkat és a 3 fogásos menü vacsorát itt szolgáljuk fel a ház vendégeinek.

A kisebb családias légkörû szállásokat kedvelõ vendégeknek a panzióban 5 stúdiószobát és a kertben egy családias apartmant alakítottunk ki. A stúdiószobát 2 fõ részére biztosítanak kényelmes elhelyezést a hozzájuk tartozó mini konyha hûtõvel és étkezõvel, SAT televízió, fürdõszoba tudolóval, WC-vel és nagy panorámás erkéllyel.A természet közelségét kedvelõ vendégeinknek ajánljuk az itt található Szõlõskerti Apartmant - amit rendszeres DOTTO járat kör össze a központtal. Ez az apartman 2 fõ részére - felszerelt konyha hûtõvel és étkezõvel, fürdõ zuhanyzóval, WC-vel, SAT televízió, panorámás erkéllyel és nagy terasszal azt a célt szolgálja, hogy ezáltal is maradandó élményben legyen részük a vendégeinknek Hévízen.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0