Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Kispapp Büro
Cím: 8314 Vonyarcvashegy, Kossuth u. 33.Web: http://www.kispapp.hu
Telefon: (83) 348 075Gps: 46.75866699 , 17.31626129

Bemutatkozás

Szeretné tudni, milyen a Balaton? Egy szóval: páratlan, csodálatos, káprázatos.
Vagy a kérdésre kissé részletesebben válaszolva:
A természetet itt az Isten jó kedvében teremtette. A vulkanikus hegyekkel ölelt tó lenyűgözi a magyar és külföldi turistákat egyaránt. Itt a Balaton ÉNY-i partján, a Keszthelyi-hegység lankáin fekszik Vonyarcvashegy.
A közelben található a tópart legrégebbi városa, Keszthely (5 km), a híres hévízi gyógyfürdő (11 km), a zalakarosi termálfürdő (30 km).
Vonyarcvashegyen található a környék legkedveltebb és legnagyobb strandja, mely részben homokos partszakaszával és sekély vizével ideális a kisgyermekes családok részére is. A fürdés és úszás mellett lehetőség van szörfözni, vízisíelni, vízibiciklizni, csónakázni, horgászni a tóban. A strandon óriáscsúszda, strandröplabda pálya, focipálya, játszótér, netkávézó, több butik, sok büfé található.
További szórakozási, kikapcsolódási lehetőségek a faluban: lovaglás, tenisz, minigolf, bóling, biliárdszalon, szabadtéri mozi, disco, játékterem, folklór programok, zenés szórakozóhelyek, bornapok. A kerékpáros túrák kedvelőit a Balaton körüli kb. 200 km-es kerékpárút várja.
Töltse el Ön is a szabadságát a Balaton egyik legszebb vidékén, Vonyarcvashegyen!
A szállás kiválasztásához tekintse meg fotó- és videogalériánkat!


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0