Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Attila Vendégház - Keszthely
Cím: 8360 Keszthely, Pázmány Péter utca 12.Email: nemethattila60@freemail.hu
Web: www.hotels.hu/attilaTelefon: (06-30) 324-6003
Gps: 46.76966095 , 17.26282692

Bemutatkozás

Engedje meg, hogy bemutassam a Keszthelyen lévõ Attila Apartmanházunkat. Keszthelyen az üdülõ övezetben, 300 m-re a Balatontól családias környezetben várjuk a pihenni vágyókat. Az Attila Vendégház mindegyik apartmanja és szobája fürdõszobás, színes TV-vel (sat) ellátott, hûtõszekrénnyel és trezorral felszerelt.

Minden apartman különbejáratú terasszal és komplett konyhával rendelkezik. Vendégeinknek nem kell a közelben levõ balatoni strandra lesétálnia, mert az úszómedencében is hûsítheti felhevült testét a fürödni vágyó vendég. Az Attila Vendégházban lehetõség van arra is, hogy estéit baráti társasággal grillezéssel vagy szalonnasütéssel töltse. Reggelijét, vagy akár vacsoráját is friss levegõn szúnyoghálóval védett pavilonunkban nyugodt körülmények között fogyaszthatja el.

Ha borús idõ van, akkor sem kell unatkoznia, mert Keszthelyen sok a múzeum, így a kultúra szerelmesei hódolhatnak szenvedélyüknek. A Balatonon újonnan épült vitorláskikötõ (5 percre) található vitorlázási lehetõséggel. Bevásárlási lehetõség 5 percre (Interspar,Tesco, Lidl, CBA) Amennyiben Ön gyógykezelésre és termálvízre vágyik, akkor sem kell messzire menni, mivel csak 5 km távolságra van tõlünk Hévíz, Európa legnagyobb termálvizû tava, ahol gyógyírt talál reumás panaszaira.

Egyéb szolgáltatások: Programszervezés, flekkensütés, grillezés. ÜDÜLÉSI CSEKKET ELFOGADUNK!!!


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0